Antena Căutare

Salonul Auto de la Geneva 2010

Sutele de cai putere fac echipa cu preturile de zeci si, chiar, sute de mii de euro. Nici macar criza economica nu a reusit sa destabilizeze acest “duo”. Iar cel mai bun exemplu in acest sens il constituie zecile de masini tunate care sunt prezentate la Salonul Auto de la Geneva 2010, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si daca oferta exista, inseamna ca exista si cerere!

In 2009, situatia economico-financiara globala precara a lovit puternic industria auto. Plecand de la aceasta realitate, ar fi trebuit ca in 2010 sa nu mai asistam la o avalansa de masini noi scumpe de sute si sute de cai putere, care si costa, si consuma. Gresit!

Cea de-a 80-a editie a Salonului Auto International de la Geneva abunda de supercar-uri de vis. Toti tunerii traditionali si-au facut in mod obisnuit treaba, iar la standurile Brabus, Startech, Alpina, Carlsson, Novitec, etc. sangele fierbinte al cailor putere curge din belsug. Motoarele V8 si V12 de mii de centimetri cubi fac in continuare casa buna cu sistemele de supraalimentare iar cronometrele sunt pregatite sa inregistreze acceleratii fulminante de la 0 la 100 km/h in maximum 4-5 secunde.

Detaliile stufoase ale acestor bolizi sunt de prisos, imaginile vorbind de la sine. Enjoy!

INS a revizuit usor in scadere contractia economica a Romaniei de anul trecut... Proiect de montare a termopanelor cu bani de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x