Căutare Live

Salvarea Uniunii Europene ii va costa pe germani 465 miliarde euro

Germania a fost pusa in dependenta fata de Bruxelles, care intentioneaza sa trimita creditorii pe capul Berlinului, daca acesta nu asigura fondurile cerute, afirma expertii germani.Potrivit publicatiei Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, pe experti ii nelinisteste modul in care Banca Centrala Europeana cumpara obligatiuni emise de diferite state si suspecteaza faptul ca apelul populist al Bruxelles-ului de a nu economisi mijloace pentru salvarea UE poate avea consecinte negative pentru Germania.

„Este suficient ca Germania sa manifeste si cea mai mica rezerva in determinarea de a sustine tarile in dificultate din zona euro, cum imediat creditorii se napustesc asupra Berlinului", isi argumenteaza expertii punctul de vedere privind gestionarea politicii economice din interiorul UE. Autorii documentului sunt de parere ca schemele folosite presupun o crestere cronica a fondurilor anticriza, indiferent de situatia reala din economia Uniunii.

Die Welt scrie, in context, ca pozitia economistilor coincide cu cea a ministrului Economiei Philipp Resper si contravine liniei centrale, promovata de cancelarul Angela Merkel si de ministrul de Finante Wolfgang Schauble.

Citeste si Finaciarul

Foto: tropicalisland.de

Bicicletele Pegas au devenit o afacere de succes pentru patru tineri intreprinzatori... Aeroportul Bucuresti Baneasa, transformat intr-o aerogara de lux...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri