Antena Căutare

Samsung Electronics va prezenta ”dispozitive inovatoare” pe 11 februarie, la San Francisco

Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, ”inovatoare”, pe 11 februarie, la San Francisco, aşteptările fiind că va lansa un nou telefon pliabil şi o nouă versiune a modelului flagship S, transmite Reuters.

Anunţul făcut duminică de companie survine în condiţiile în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume vrea să îşi păstreze poziţia de lider pe piaţa telefoanelor pliabile şi pe cea a telefoanelor 5G, companiile concurenţe încercând să recupereze decalajul actual.

“Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, inovatoare, care vor configura viitorul deceniu al experienţei pe dispozitive mobile”, a anunţa compania sud-coreeană în invitaţia la evenimentul care va fi transmis în direct.

Într-o imagine de prezentare Samsung a afişat două telefoane, unul în formă pătrată şi unul în formă rectangulară.

În luna octombrie, Samsung Electronics a prezentat un nou concept de telefon pliabil, care se pliază vertical, la fel ca modelele vechi. Primul telefon pliabil al companiei, care se pliază orizontal, a fost lansat în septembrie, după întârzieri provocate de probleme la ecran.

Samsung Electronics a prezentat în mod tradiţional versiuni npi ale telefoanelor Galaxy S înainte de Mobile World Congress, care are loc în februarie.

Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat că comenteze ce modele vor fi prezentate la viitorul eveniment.

Sursa : news.ro

Banii românilor, decizie de maximă importanță! Guvernul anunță înghețări masive... Preţurile la producătorii din industrie au crescut în noiembrie cu 3,4%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x