Antena Căutare

Scrisoare deschisa catre Zoltan Teszari. Vezi ce probleme pot aparea odata cu monopolul RCS-RDS

Vestea unei posibile achizitii de catre RCS-RDS a UPC da nastere la tot mai multe semne de intrebare si la tot mai multe temeri fata de un monopol care ar putea incalca drepturile consumatorilor.

Catalin Dumitrescu, gazetar si coordonator editorial al site-ului mediaddict.ro, a adresat o scrisoare deschisa patronului RCS-RDS, Zoltan Teszari, poate-poate acesta va raspunde intr-un final temerilor ridicate de consumatori cu privire la fuziune.

"Cine va citi randurile de mai jos cu atentie va realiza ca se afla in fata unui semnal de alarma vizavi de o posibila situatie care, prin punerea la dispozitie a unor parghii foarte tentante si puternice in mainile unei singure companii, ar putea duce cel putin la ingradirea dreptului la libera exprimare. Colegii care s-au refugiat pe internet stiu deja cat de bine stam la acest capitol", scrie Catalin Dumitrescu.

Jurnalistul ridica in scrisoarea deschisa problema adevaratilor finantatori din spatele fuziunii, in conditiile in care RCS-RDS, cat si UPC, au datorii de sute de milioane de euro la banci, precum si o posibila alianta cu puterea prin care "unul, sau mai multe posturi, ce deranjeaza, ar putea oricand sa fie scoase din grila".

Cititi scrisoarea deschisa catre Zoltan Teszari!

Piata romaneasca de leasing s-a redus cu 14% in 2010... Turism: TUI, nemultumit de preturile si serviciile de pe litoralul romanesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x