Antena Căutare

Seed Consultants pune pe harta cele mai iubite branduri romanesti

Seed Consultants anunta castigatorii proiectului Harta Brandurilor Romanesti: Cotnari (Moldova), Murfatlar (Dobrogea), Dacia (Muntenia), Raureni (Oltenia), Cramele Recas (Banat), Bace Toghiere (Crisana), Bizo (Maramures), Bucovina (Bucovina), Luna Solai (Transilvania).

Lansata in cadrul campaniei Romani buni Europeni, o initiativa Intact Media Group, Harta Brandurilor Romanesti cartografiaza cele mai iubite branduri romanesti de pe teritoriul tarii. Timp de o luna, romanii au putut sa nominalizeze, in prima faza, iar apoi sa voteze cele mai iubite branduri din zona din care provin. In functie de traditie si de specificul local, cele noua regiuni si-au ales brandurile romanesti preferate.

Romanii sunt mari iubitori de vin

Trei regiuni din Romania au sustinut un brand de vin ca cel mai iubit brand romanesc regional: Cramele Recas in Banat, Murfatlar in Dobrogea si Cotnari in Moldova. Vinurile Corcova se numara si ele printre cele mai iubite branduri din Oltenia, clasandu-se pe locul cinci. Dintre berile romanesti, doar Timisoreana si Ursus au reusit sa ajunga printre finalisti.

Pe de alta parte, in Bucovina, cel mai iubit brand romanesc este o apa: Bucovina, urmata indeaproape de Dorna. Din aceesi categorie, Apa Minerala Lipova se afla in top 5, in Crisana.

Brandurile romanesti din FMCG par a fi foarte apreciate de romani, produsele de panificatie Bizo au fost votate ca cel mai iubit brand din Maramures, uleiurile Luna Solai in Transilvania, iar Raureni in Oltenia. Traditiile romanesti sunt cu siguranta indragite in Crisana cum sunt, de alfel, si povestile lui Bace Toghiere. Iar Dacia, brandul care poarta numele istoric al regiunii din care provine, ramane cel mai iubit brand romanesc din Muntenia.

Nu putem spune despre romani ca nu isi iubesc tara, brandurile turistice precum Delta Dunarii sau Cimitirul Vesel de la Sapanta s-au clasat si ele printre finaliste. Puteti vedea mai jos top 5 branduri romanesti pentru fiecare regiune in parte.

Despre Romani buni Europeni

“Romani buni Europeni” este o initiativa Intact Media Group menita sa recunoasca dar sa si promoveze valorile romanesti cu rezonanta in Europa. Campania include un calendar de evenimente, actiuni dedicate si programe derulate pe tot parcursul anului.

“Romani buni Europeni” urmareste sa sporeasca increderea si motivatia pentru implicare antreprenoriala a celor care au idei valoroase ce se pot transforma in proiecte de succes. “Romani buni Europeni” isi propune sa aduca romanilor recunoasterea statutului de europeni. Prin oameni si fapte.

Despre Seed Consultants

Seed Consultants este singura agentie de branding Romania cu un partener de talie mondiala, Landor Associates. Seed cultiva branduri romanesti seducatoare mici, medii si mari: Siveco Romania, Ecokit, Isotech, The Office, Silver Mountain, Austral, Petrom, Radio Zu, Aliphia, Ciserom, Careless Beauty, Gazeta Sporturilor, VIP Air, Galador, Agrofam, Angst, Vulping, Final Distribution, Novatik, Scandia Food.

Antreprenor din Centrul Istoric: "Romanii sunt precauti cu bugetul, nu ramane nimic in farfurii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x