Căutare Live

Socar Petroleum vrea să închirieze şase staţii de distribuţie carburanţi operate de Aral MTB, tranzacţia fiind analizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care operatorul de benzinării Socar Petroleum intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a şase staţii de distribuţie carburanţi operate de către Aral MTB.

Cele şase staţii de distribuţie a carburanţilor, situate în judeţele Arad, Timiş şi Sibiu, ar urma să fie operate de Socar în baza unui contract de închiriere pe o durată de zece ani.

”În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, informează autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Socar Petroleum, societate aparţinând grupului Socar, deţine în prezent o reţea de 44 de benzinării la nivel naţional. Socar Petroleum activează preponderent pe piaţa carburanţilor, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât şi pe segmentul vânzărilor cu ridicata.


Sursa : news.ro

Airbus suspendă temporar activităţile de producţie şi asamblare în fabricile din Franţa şi Spania... Leul a continuat să se deprecieze marţi, atingând un nou minim istoric de 4,8448 unităţi/euro...
Ultimele știri