Căutare Live

Spitale renovate pe criterii politice. Vezi drumul banilor!

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a decis sa dea bani pentru renovarea spitalelor aflate in administrarea primariilor locale. Pana aici nimic rau, numai ca ministrul a impartit banii preferential. I-a directionat in cele mai multe cazuri catre spitalele din localitati cu primari PD-L sau UDMR.

Spitalele din 28 de localitati au primit in total 45 de milioane de lei, adica aproape 10 milioane de euro. Dintre acestea, doar opt localitati sunt conduse de primari ai opozitiei.

VEZI ce spitale au primit fonduri si cati bani!

10 localitati dintre cele care au primit bani sunt conduse de primari PD-L si 9 de primari ai UDMR. Bani a primit si un oras condus de un reprezentant al Germanilor din Romania.

Sursa: Antena3

Bicicletele Pegas au devenit o afacere de succes pentru patru tineri intreprinzatori... Prime generoase la Turceni si Rovinari, dupa concedieri masive...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri