Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

SplashDev, furnizor olandez-austriac de tehnologie şi soluţii software, a anunţat un parteneriat cu PrintVis pentru a furniza soluţii software de afaceri

SplashDev, furnizor olandez-austriac de tehnologie şi soluţii software, a anunţat că s-a asociat cu PrintVis pentru a oferi soluţii complete de management al informaţiilor pentru companiile din Europa de Est din industria tiparului/tipografiei.

PrintVis este un dezvoltator şi furnizor de soluţii software de tip Enteprise pentru companii din industria tiparului, bazate pe Microsoft Dynamics NAV şi Dynamics 365 Business Central. PrintVis are mai mult de 300 de implementări în întreaga lume, realizate în mai bine de 20 de ani de activitate.

”Strategia noastră de parteneriat cu cel mai puternic furnizor de software din industria tipăririi urmăreşte paşii noştri către o abordare la 360 ​​de grade a pieţei de software din România”, a declarat Hans Kort, fondator şi director executiv al SplashDev.

SplashDev este o companie de tehnologie olandeză-austriacă cu sediul în Bucureşti şi un furnizor pentru piaţa românească, specializată în construirea şi implementarea de soluţii pentru industria serviciilor financiare.

Compania creează soluţii pe platforma Microsoft Dynamics 365 şi Adobe Experience Cloud.PrintVis by Microsoft Dynamics este o soluţie de software MIS/ERP pentru companiile de imprimare, ambalare sau etichete.

PrintVis urmăreşte estimarea, programarea, costul locului de muncă, depozitarea şi contabilitatea într-o singură soluţie standard. SplashDev este un furnizor de consultanţă în afaceri şi soluţii IT, specializat în implementarea şi personalizarea soluţiilor care automatizează şi îmbunătăţesc procesele de afaceri.

Sursa : news.ro

Recomandari