Antena Căutare

Statiunea balneo-climaterica Balta Alba, scoasa la vanzare pentru 98.000 de euro

Cu numai 98 de mii de euro va puteti cumpara o statiune balneo-climaterica. Atat cere proprietarul statiunii Balta Alba, care se intinde pe 30 de hectare. Pentru acesti bani primiti un conac si doua pavilioane de cazare cu 35 de camere. Trebuie sa stiti insa ca e plina de buruieni, iar camerele sunt open-space, unele avand vedere direct spre cer. Pe vremuri nu era asa, statiunea fiind foarte apreciata. Doua decenii de tranzitie si tot atatea privatizari nereusite au transformat-o, insa, intr-o ruina.

“Super ocazie, particular vand Statiunea Balneo Climaterica Balta“ - asa suna anuntul postat pe internet de proprietarul statiunii. Cere 98 de mii de euro, dar daca stiti sa negociati puteti scoate un pret mult mai bun.

Dupa 23 de ani de democratie si dupa doua privatizari nereusite, statiunea este o ruina. Proprietatea de peste 30 de hectare este napadita de buruieni si vegetatie salbatica care a crescut in voie, acoperind totul. Nici camerele nu arata prea bine.

In urma cu multi ani, statiunea era plina. Oameni de pretutindeni veneau sa se trateze aici. Astazi insa, doar localnicii mai profita de namolul tamaduitor. Medicul din localitate le recomanda mai mereu tratamentul naturist, iar oamenii sunt multumiti.

Pentru a-si recapata popularitatea de odinioara, fosta statiune are nevoie de investitii masive. Iar din cauza crizei este putin probabil ca se va gasi un om de afaceri dispus sa o transforme intr-o destinatie turistica.

Isarescu: Nu e vorba de o caracatita a bancherilor, mai degraba grup infractional din afara sistemului... Guvernul va relua discutiile cu FMI privind reducerea TVA pentru alimentele de baza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x