Antena Căutare

Străinii își așteaptă, din nou, mâna de lucru românească! Aproape 1000 de locuri de muncă în afara țării. Care sunt cele mai bine plătite

Aceasta este oferta pentru anul viitor. Cele mai multe sunt pentru culegători de zmeură, mure şi afine, în Portugalia.

Aceasta este oferta pentru anul viitor. Cele mai multe sunt pentru culegători de zmeură, mure şi afine, în Portugalia. Dar se caută şi şoferi, în Malta.

Cei care vor să plece din ţară trebuie să depună actele la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, instituţie care va intermedia semnarea contractelor.

Cei care vor să plece în această ţară, trebuie să ştie că locul de muncă pe care îl pot avea imediat ce ajung acolo este de culegător de fructe.

Dacă cineva visează să se mute pe o insulă precum Malta, şi are permis de conducere profesionist, în 2018 poate să îşi schimbe viaţa. Se caută şoferi de autobuz români pentru drumurile de acolo. Provocarea: se conduce pe partea stângă a drumului, la fel ca în Marea Britanie.

Germania caută în principal IT-işti, salvamari şi şoferi de camion. Dacă sunt români care au pregătire în aceste domenii, pot depune cerere la Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, iar aici salarii par a fi cele mai atractive pentru românii care își doresc să câștige mult mai mult decât în țara noastră.

Cehia pune la dispoziţia românilor 58 de locuri de muncă, iar Belgia 40. Cetăţenii de la noi din ţară mai pot aplica la joburi în Spania, Polonia, Norvegia sau Irlanda, dar oferta nu este atât de variată.

BNR schimbă banii de la 1 ianuarie. Cum vor arăta noile bancnote și monede care vor fi puse în circulație... Veste EXTRAORDINARĂ. 1000 de lei de la primărie pentru tinerii care fac asta! Din 2018 vor primi banii, dar trebuie să a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x