Antena Căutare

STUDIU: Un roman munceste 24 de minute ca sa plateasca o bere

Trebuie sa muncim din greu ca sa bem o bere! Aceasta este concluzia unui studiu efectuat de asociatiei Berarii Romaniei. Un roman munceste 24 de minute ca sa plateasca o bere, in timp ce un german, de exemplu, trebuie sa lucreze doar patru minute. Cu toate acestea, sunte printre primii consumatori de bere la nivel european.

Un roman bea, in medie, 90 de litri de bere intr-un an. O cantitate care ne pozitioneaza pe locul sase la nivel european. Inaintea noastra sunt cehii, austriecii sau germanii, care beau peste 100 de litri intr-un an.

Si cind vine vorba de a munci pentru o bere suntem in urma europenilor. Un roman lucreaza 24 minute pentru a-si permite una, comparativ cu un german care isi poate cumpara o bere cu bani obtinuti in patru doar minute de munca. Asta in timp ce media europeana este de cinci minute.

Tot statistica arata ca, pentru cele 180 de sticle baute pe an, un roman munceste peste 73 de ore.

Cu toate acestea, piata berii din Romania a crescut anul trecut cu 7% fata de 2011. Ramane, insa, departe de maximul istoric de 20,2 milioane de hectolitri atins in 2008.

 

Asociatia firmelor de publicitate pregateste un atac in forta, ca sa-si protejeze banii negri: Lupta de gherila a rechin... Cum vor rechinii din publicitate sa schimbe Legea Audiovizualului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x