Antena Căutare

Surse: TVA-ul de 5% si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei ar costa Guvernul 2,5 mil. euro

Reducerea TVA-ului pentru alimente la 5% si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, vor costa Guvernul 2,5 milioane de euro, potrivit unor surse guvernamentale. Informatia a aparut intr-un studiu al Ministerului Finantelor realizat pentru presedintele Traian Basescu.

Camera Deputatilor a adoptat, in urma cu o saptamana, mai multe proiecte legislative, printre care scaderea TVA la 5% la paine, carne proaspata, lapte, ulei vegetal si zahar, neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei, precum si nepenalizarea persoanelor care se pensioneaza anticipat.

Ulterior, deputatii PDL au anuntat ca votul pe care l-au dat pe marginea acestor legi a fost unul eronat. Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor a anuntat apoi ca isi asuma greseala si ca aceasta urmeaza sa fie reparata.

Referitor la legile votate gresit in Camera Deputatilor, presedintele Traian Basescu a declarat in urma cu doua zile ca procedura de adoptare a legilor trebuie modificata, din respect pentru romani.

Investitorii si bancile pregatesc un nou val de scumpiri pe piata locuintelor... Declinul pietei imobiliare da dreptul bancilor sa apeleze mai des la reevaluarea proprietatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x