Antena Căutare

Sute de mii de români sunt afectați. Persoanele care au credite au primit LOVITURA DE GRAȚIE!

Credite prin sms sau direct de la tonomat, cu buletinul şi fără adeverinţă de salariu. Sună tentant. Însă, doar la prima vedere. În realitate, clienţii ajung să plătească dobânzi anuale uriaşe

Credite prin sms sau direct de la tonomat, cu buletinul şi fără adeverinţă de salariu. Sună tentant. Însă, doar la prima vedere. În realitate, clienţii ajung să plătească dobânzi anuale uriaşe.

Instituţiile financiare nebancare şi-au făcut loc şi în marile magazine. În zonele aglomerate sunt montate creditomate. Sunt de fapt aparate pentru aprobarea creditelor rapide. Sunt pline de capcane şi dobânzi ascunse. O recunosc şi angajaţii unui magazin unde există un astfel de aparat.

Conform datelor BNR, în România, sunt 179 de instituţii financiare nebancare cu sedii în toată ţara. Cei care apeleză la astfel de servicii de obicei nu mai sunt eligibilI pentru un împrumut bancar. intra carton În 2015 şi 2016, mii de persoane au reclamat la ANPC faptul că astfel de instituţii percep dobânzile mari, comsioane exagerate sau ajung să îşi hărţuiască clienţii la telefon. Tot în ultimii doi ani, instituţiile financiare nebancare reclamate au fost nevoite să le restituie păgubiţilor în jur de un milion de lei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x