Antena Căutare

Telefonie mobila: Tarife mai mici, pentru convorbirile in afara retelelor

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ca va reduce in doua trepte, de la la 1 martie si, apoi, de la 1 septembrie, tarifele de interconectare pentru retelele de telefonie mobila si fixa cu peste 30%, ceea ce va avea drept efect scaderea costurilor convorbirilor in afara retelelor.

ANCOM a informat ca a comunicat tuturor furnizorilor de telefonie fixa si mobila din Romania noile tarife maxime pe care acestia le pot percepe pentru terminarea apelurilor telefonice in propriile retele.

Incepand cu data de 1 martie, tariful maxim pentru serviciile de terminare a apelurilor in retele de telefonie mobila va fi de 0,0405 euro/minut. Iar de la 1 septembrie acesta va ajunge la 0,0307 euro/minut.

In ceea ce priveste telefonia fixa,, tarifele de interconectare vor scadea cu 15% la 1 martie, de la 0,97 eurocenti/minut la 0,82 eurocenti/minut, si cu 18% la 1 iulie, la 0,67 eurocenti/minut.

Pretul petrolului, in crestere cu aproape 2 dolari... VIDEO! Traian Basescu: Tratatul fiscal ofera avantaje clare si tarilor noneuro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x