Antena Căutare

Telekom România a restructurat 692 de poziţii: "trebuie să ne adaptăm"

Telekom România a anunţat anterior că va restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi existenţi în prezent la nivelul grupului. 438 de poziţii vor fi restructurate la Telekom Romania Communications, iar 254 de poziţii, la Telekom Romania Mobile Communications.

Decizia privind cele 692 de poziţii restructurate, anunţate recent de grupul Telekom România, a fost luată în condiţiile în care, în contextul economic global actual, compania trebuie să se adapteze la nevoile clienţilor, a transmis, angajaţilor, directorul general al grupului, Miroslav Majoros.

Telekom România a anunţat anterior că va restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi existenţi în prezent la nivelul grupului. 438 de poziţii vor fi restructurate la Telekom Romania Communications, iar 254 de poziţii, la Telekom Romania Mobile Communications.

Noile concedieri sunt generate de contextul economic global actual, în care singura constantă este schimbarea şi transformarea organizaţională, a anunţat Miroslav Majoros, într-o scrisoare transmisă angajaţilor companiei şi obţinută de .

"În contextul economic global actual, în care singura constantă este schimbarea şi transformarea organizaţională, şi noi, la nivelul companiei, trebuie să ne adaptăm pentru a îndeplini aşteptările şi nevoile mereu mai mari ale clienţilor de la orice companie de tehnologie inovatoare, asa cum este şi Telekom. De doi ani transformăm radical organizaţia către o creştere sustenabilă, iar în centrul acestei transformări se află viziunea de a reduce complexitatea şi a redefini modelul operaţional pentru a susţine pilonii noştri de creştere: digitalizarea şi simplificarea. În cadrul programului de transformare am făcut şi vom face schimbări organizaţionale care să ducă la îndeplinirea obiectivelor noastre strategice", se arată în mesajul lui Majoros către salariaţi.

El a subliniat că a fost redusă complexitatea proceselor interne şi a portofoliului de produse şi servicii, ceea ce generează necesitatea anumitor schimbări în structura echipelor.

”Programul de transformare va continua, având astfel în vedere ca în perioada următoare să reducem numărul actual de angajaţi, de 5.831 la nivelul grupului de companii, cu 692 de poziţii, dintre care 438 poziţii în cadrul Telekom Romania Communications, respectiv 254 poziţii în Telekom Romania Mobile Communications”, a spus Majoros.

În România, principalii competitori ai Telekom sunt Orange, Vodafone şi Digi Mobil.

Sursa : news.ro

Anunțul momentului! Guvernul nu se atinge de aceste pensii! Ce români sunt vizați... Tetra Pak anunţă că este prima companie de ambalaje din carton care introduce paiele din hârtie în Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x