Antena Căutare

Termen de plată taxe și impozite. Flori Cîțu, mesaj important pentru toți contribuabilii

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, anunţă, vineri, prorogarea primului termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport.

Termen de plată taxe și impozite. Flori Cîțu, mesaj important pentru toți contribuabilii
Florin Citu, despre taxe si impozite

Florin Cîţu a transmis, vineri, un mesaj important pentru toţi contribuabilii.

În contextul coronavirus, Florin Cîțu a anunțat prorogarea termenului de plată pentru prima plata de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Mai primesc contribuabiliii bonificație?

Florin Cîțu a anunțat că tot până la termenul de 30 iunie 2020 vor beneficia de bonificaţie cei care plătesc integral, deciziile urmând a fi adoptate în prima şedinţă de Guvern.

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local”, a anunţat, vineri, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, aceste modificări urmează să fie reglementate prin Ordonanţă de Urgenţă în prima şedinţă de Guvern.

5 idei pe care să le aplici într-o afacere profitabilă... Zâmbet ca nou într-o singură zi. Ce poți face ca să reușești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x