Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

The Beer Institute lansează primul abonament de bere artizanală din România

Compania VP Craft Industries, care operează conceptul The Beer Institute, a anunţat că lansează primul abonament de bere artizanală din România. Iubitorii de bere se vor putea abona la acest serviciu şi vor primi, o dată pe lună, un kit de degustare cu bere artizanală românească.

”Astfel, în fiecare lună, vom face o selecţie a celor mai noi beri care se lansează în România şi le vom reuni într-un kit care poate fi comandat direct acasă. Vom livra o experienţă completă, formată dintr-un ambalaj spectaculos, trei stiluri diferite de bere artizanală (câte două sticle din fiecare sortiment) şi cartonaşe de colecţie cu informaţii despre fiecare stil de bere în parte: ingrediente, timp de fermentare, parametri de producţie, sugestii de consum şi asociere cu preparate culinare”, a declarat Adina Mugescu, Director General şi co-fondator al companiei VP Craft Industries.

Serviciul va funcţiona sub forma unei subscripţii lunare, iar toate plăţile se vor face online, prin plata cu cardul bancar. Fiecare abonat îşi creează un cont de utilizator, care conţine nume, prenume, adresă de email, număr de telefon şi adresă de livrare, precum şi tipul de abonament.

Preţul unui kit lunar de degustare este de 120 de lei, iar transportul pe tot teritoriul României este inclus. Dacă se alege opţiunea de abonament anual, în valoare de 1.440 de lei, abonatul primeşte 13 kituri (12+1). Ca promoţie de lansare, orice persoană care se abonează până la data de 1 februarie 2020, beneficiază de două kituri gratuite. (12+2).

”Pe parcursul anului 2019 s-au lansat peste 200 de sortimente diferite de bere artizanală românească, iar peste 100 dintre acestea au fost beri experimentale – s-au produs o singură dată. Berea artizanală este produsă în loturi mici (1.000-2.500 de sticle), aşa că mulţi dintre consumatori n-au reuşit să le încerce pe multe dintre ele. Iubitorii de bere care se vor abona pentru a primi kitul de degustare, vor primi într-un an 36 de stiluri diferite de bere, atent alese doar dintre noutăţi“, a declarat Andreea Săraru, co-fondator al The Beer Institute.

Kitul lunar de degustare poate fi oferit şi cadou prietenilor, angajaţilor sau colaboratorilor, iar opţiunile sunt de o lună (120 lei), trei luni (360 de lei), şase luni (720 de lei) şi un an întreg (1.440 lei). Toate plăţile se efectuează anticipat, iar pentru a primi kitul în luna abonării, subscripţia trebuie efectuată până pe data de 10, care este data de referinţă pentru debitarea cardului bancar.

The Beer Institute este primul concept de retail, dedicat exclusiv berilor artizanale româneşti. În prezent, sunt deschide două magazine de specialitate în Bucureşti, care vând peste 240 de stiluri diferite de bere de la peste 50 de producători locali.

Sursa : news.ro