Antena Căutare

Tichete de masă 2019. Valoarea tichetului de masă va crește considerabil în acest an

Valoarea tichetului de masă va creşte de la 15 lei la 20 de lei anul viitor, potrivit unui proiect de lege.  Iniţiatorii subliniază că valoarea de aproximativ trei euro a tichetului de masă în România este una dintre cele mai mici din Europa unde ajunge până la 11 euro. 

Valoarea tichetului de masă va creşte de la 15 lei la 20 de lei anul viitor, potrivit unui proiect de lege. Iniţiatorii subliniază că valoarea de aproximativ trei euro a tichetului de masă în România este una dintre cele mai mici din Europa unde ajunge până la 11 euro.

Proiectul se află de lege se află astăzi, 23 septembrie, pe masa senatorilor, după ce a primit raport pozitiv la Comisia de Muncă din Parlament.

„Valoarea actuală a unui tichet de masă de 15,18 lei (înainte de impozitare) nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condițiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21,40 de lei”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Totodată, iniţiatorii subliniază că valoarea de aproximativ trei euro a tichetului de masă în România este una dintre cele mai mici din Europa unde ajunge la sume între şase şi 11 euro.

Sursa: Antena 3

Un grup de companii petroliere mari au convenit un plan de captare a emisiilor de dioxid de carbon, înaintea summitului ... Holde Agri Invest, care operează 2.800 de hectare în Teleorman, a închis prima rundă de finanţare şi a atras cinci milio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x