Antena Căutare

Top 5 cele mai căutate locuri de muncă în București pe timpul verii

Află motivele pentru care este bine să îți iei un job sezonier

O săptămână te mai desparte de mult așteptata vacanță de vară și sigur te-ai gândit că acesta este cel mai bun moment pentru a-ți arunca o privire peste cele mai căutate locuri de muncă din București pe timpul verii.

Pe lângă beneficiul financiar în a avea un loc de muncă sezonier se mai numără și experiența pe care o vei acumula în această perioadă și care, cu siguranța, îți va fi de folos atunci când te vei angaja la un job permanent.

Iată care sunt cele mai căutate 5 locuri de muncă din București pe timp de vară:

1) Internship

Programele de internship sunt ca o carte de vizită. Scopul lor este să te formeze, să îți facă cunoștință cu mediul de lucru dintr-o companie și nu în ultimul rând de a te învăța lucruri practice și aplicabile.

Aceste tipuri de programe au durate diferite: pot ține între 3 luni și 1 an. Cel mai mare avantaj, pe langă faptul că poți fi plătit, este că la finalul programului poți primi chiar și o ofertă de muncă din locul respectiv.

2) Șofer

Pentru acest loc de muncă nu ai nevoie de studii superioare, iar singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să ai permis de conducere de minim 2 ani. Poți lucra pentru firme de curierat sau poți livra mâncare, etc. Salariul poate varia în funcție de angajator și de responsabilități.

3) Operator Call-center

Sunt două scenarii posibile pentru acest tip de job: cel în care tu suni clienții sau potențialii clienți și cel în care clienții te sună pe tine cu diverse probleme legate de domeniul de activitate al firmei la care ești angajat.

4) Reprezentant vânzări

Acest job presupune ca tu să promovezi produsele companiei pentru care lucrezi, iar scopul este vânzarea acestora. Poți alege să lucrezi pentru magazine de modă, firme de elecrocasnice și electronice, telefonie mobilă sau pentru magazine cu produse cosmetice.

5) Ospătar

Ce trebuie să faci? Indiferent dacă vorbim despre un pub, bar, club sau restaurant, ca ospătar, trebuie să iei comenzile clienților, să te asiguri că au primit tot ce au comandat, să fii atent la nevoile lui și așa mai departe. Acesta este un alt domeniu în care studiile superioare nu sunt necesare, iar salariul, care nu este foarte mare, se poate dubla din “tips” (bacșiș).

Nu lăsa vara să treacă fără să încerci să găsești job-ul potrivit pentru tine din toate punctele de vedere! Descarcă aplicația JobZZ.ro si aplică la job-uri chiar acum!

Curs valutar euro 10 iunie 2019, la casele de schimb. Unde găsești, azi, cel mai bun curs... Află cât costă o casă în Județul Buzău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x