Antena Căutare

Toți șoferii trebuie să afle! Ce se va întâmpla cu RCA-ul, în următoarea perioadă

Tarifele pentru poliţele auto obligatorii (RCA) rămân pe loc, în perioada următoare, potrivit președintelui ASF, Mișu Negrițoiu. Acesta a mai declarat, în cadrul Forumului de Asigurări-Reasigurări, că nu mai există argumente fundamentale pentru majorarea acestora de către asigurători, potrivit gandul.info.

Tarifele pentru poliţele auto obligatorii (RCA) rămân pe loc, în perioada următoare, potrivit președintelui ASF, Mișu Negrițoiu. Acesta a mai declarat, în cadrul Forumului de Asigurări-Reasigurări, că nu mai există argumente fundamentale pentru majorarea acestora de către asigurători, potrivit gandul.info.

„A crescut predictibilitatea în piaţă, avem predictibilitate şi noi ca instituţiei. Suntem în stare acum să spunem că rata combinată a daunei va ajunge la nivelul de circa 100% până la finalul acestui an, adică la un nivel la care costurile sunt egale cu cheltuielile.”

Anul trecut, şoferii români au fost nevoiți să scoată din buzunar în jur 656,7 lei pentru polița auto, reprezentând cel mai ridicat tarif din ultimii cinci ani.

Asiguratorii au plătit anul trecut aproape 2 miliarde de lei despăgubiri, aflându-se în vigoare peste 5 milioane de poliţe RCA, scrie gandul.info.

Pensiile în pericol. Dobânzile mici ar putea lăsa pensionarii fără venituri în viitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x