Antena Căutare

Twitter a achizitionat aplicatia TweetDeck pentru 40 de milioane de dolari

Twitter a achizitionat TweetDeck, o aplicatie foarte popular, folosita pentru a organiza fluxul de tweet-uri al utilizatorilor retelei de socializare. Achizitionarea aplicatiei va costa Twitter peste 40 de milioane de dolari, cash si actiuni, sustin surse apropiate intelegerii, citate de CNN Money.



Relatia Twitter cu aplicatii terte a functionat similar. Compania fie a cumparat aplicatiile pentru a le include in platforma standard de functionare, fie le-a micsorat accesul sau chiar suspendat.

In februarie, existau informatii ca Twitter negociaza cu UberMedia, principalul dezvoltator de servicii sau aplicatii web pentru Twitter si alte retele de socializare, pentru a achizitiona TweetDeck. Intelegerea a cazut. In aproximativ aceeasi perioada, Twitter a suspendat aplicatii pentru mobil ale UberMedia, UberTwitter si Twidroyd, doua aplicatii populare pentru telefonul mobil.

Sursa: Antena3

FOTO: gigjets.com

Programul „Rabla“ pentru telefoanele mobile ar putea genera 10% din vanzari... Isarescu, catre Boc: "Romanii au suferit prea mult. Mai bine sufera politicienii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x