Antena Căutare

Udrea construieste cinci sali de sport si doua bazine olimpice in Bucuresti

Elena Udrea a confirmat construirea a cinci sali de sport in Bucuresti, doua in sectorul 2, doua in sectorul 6 si una in sectorul 3, contractele fiind deja demarate. Mai mult, o baza sportiva pentru studenti va fi ridicata in Regie, precum si doua bazine olimpice - in complexele sportive Dinamo si Steaua.

"Nu ca nu mi-ar placea sa stau pe Facebook, de exemplu, dar este necesara si miscarea. Vom construi o sala polivalenta la Bucuresti pentru evenimente internationale sportive, culturale, la nivel cerintelor europene, langa Stadionul National", a declarat Elena Udrea.

"Salile de sport in anumite situatii nu isi gasesc utilitate, daca vorbim de cele construite in trecut in localitatile de unde tinerii au plecat de mult, dar in Bucuresti se evidentiaza ca ele sunt necesare. Lucram la realizarea unor bazine olimpice - unul la Complexul Steaua si unul la Dinamo - in primul rand pentru cei care fac sport de performanta, dar ele vor fi folosite si de tineri. Avem o sala de sport la Complexul Dinamo, cu 2.000 de locuri si speram ca in acest fel sa mai scoatem tinerii din casa", a mai spus Udrea.

Udrea: Ministerul care va gestiona fondurile europene va fi condus de o persoana cu o imagine buna la Bruxelles

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a vorbit si despre viitorul ministru care va gestiona fondurile europene din aceasta toamna.

"Va fi o persoana cu o imagine buna la Bruxelles. Va fi o persoana care sa ne ajute, nu va fi o sinecura. Va fi cineva care sa stie la ce usi sa bata"
, a raspuns Udrea, intrebata cine va conduce institutia, potrivit Mediafax.

Ea a evitat sa dea un raspuns direct si a spus ca sunt cateva nume despre care se discuta.



Foto: Intact Images

Datoria publica a Romaniei a urcat cu aproape 14 miliarde lei in iunie si se apropie de 40% din PIB... Moneda euro a crescut usor, iar leul s-a apreciat in raport cu dolarul. Vezi cursul BNR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x