Antena Căutare

Udrea: "De rau ce-a fost PNDI-ul, USL l-a preluat repejor"

Elena Udrea critica pe blog guvernarea Ponta, in ceea ce priveste preluarea programului National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). Sefa PDL Bucuresti ii acuza de neseriozitate pe cei din USL, dupa ce Victor Ponta a criticat de mai mult ori, pe cand se afla in Opozitie modul in care erau cheltuiti banii prin PNDI.

"De rau ce-a fost Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii, USL l-a preluat repejor. Cand au fost seriosi: inainte sau acum?", a comentat ironic Elena Udrea.

Victor Ponta declara ca intentia Guvernului de a prioritiza proiectele publice trebuie sustinuta de gesturi concrete - suspendarea imediata a PNDI.

"Am aflat ca faimosul PNDI [n.r. Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii] continua; 300 de milioane de euro se vor cheltui si sub guvernul Ungureanu pentru firmele PDL. Nu e nici o diferenta, sunt pe aceleasi firme. [...] Va rog sa comparati cei 300 de milioane de euro pentru afacerile de campanie: 250 de primari PDL, 50 PSD si 35 PNL", declara presedintele Victor Ponta in luna februarie.

Foto: Intact Images

Bulgaria vrea sa construiasca o autostrada intre Romania si Turcia... Pretul gazelor naturale va creste din 2013, pana va ajunge, in 2018, la media UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x