Antena Căutare

Udrea vrea sa combata evaziunea fiscala prin flagrant

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca vrea sa implementeze un soft in unitatile de cazare din tara, astfel incat sa fie cunoscut, in orice moment, numarul de turisti aflat pe teritoriul Romaniei.

Ministrul Elena Udrea a spus ca este surprinsa ca statisticile Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta au aratat o crestere cu 5% a numarului de turisti, in timp ce hotelierii sustin ca au avut o scadere cu 15 procente in acest sezon estival.

"Legat de succesul sezonului 2010 am o nelamurire: Inspectoratul de Politie Constanta da cifre oficiale de crestere cu 5%, iar hotelierii dau scadere 15%. Noi avem un proiect pe care il vom implementa in turism, care ne va ajuta sa avem o statistica reala si aproape concomitenta. Astfel, online vom putea avea numarul exact de turisti care se cazeaza in Romania. Exista un soft pe care dorim sa-l implementam la nivelul unitatilor de cazare de toate felurile si care ne va ajuta pe de o parte sa combatem turismul la negru, iar pe de alta parte, sa avem statistici exacte, sa nu ne contrazicem intre statisticile operatorilor de turism si ale oficialitatilor, in acest caz Inspectoratul de Politie", a afirmat Udrea, la deschiderea Bursei Litoral de la Mamaia.

Tot articolul, in Jurnalul National

Noile contracte semnate cu bancile, mai scumpe!? Comenteaza!... Lucrarile la aeroportul din Adunatii Copaceni ar putea incepe in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x