Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ultimă oră! SALARII și PENSII: "Guvern PNL minte în mod clar cu privire la salarii și la pensii, nu sunt pentru 2020!" Eugen Teodorovici, afirmații dure

Eugen Teodorovici lovește dur! Acesta afirmă că bugetele despre care anunță guvernul PNL nu sunt pentru anii 2020, 20201 și 2022! Informațiile zgudie cetățenii!

Ludovic Orban

„Pot spune foarte clar că actualul Guvern PNL minte în mod clar cu privire la salarii și la pensii, pentru că nu sunt prinse aceste creșteri în bugetele pe 2020, 2021 și 2022, aici fac trimitere la strategia fiscal-bugetară pe care am văzut-o în spațiul public, așa cum al nostru calendar stabilea clar și legile în vigoare astăzi le impun”, susține Eugen Teodorovici, duminică, la o conferință de presă, potrivit DC News.

„În realitate, imediat după alegerile din 2020, se va trece la măsuri de austeritate, adică la tăieri de venituri, concedieri și alte astfel de măsuri care au reprezentat un obiectiv pentru guvernarea PNL și în anii anteriori. Aceste majorări nu vor fi aplicate de Guvernul Orban.

În strategia fiscală e menționat clar că nu vor avea loc măriri de salarii și pensii. (...) Guvernarea PNL taie din salariile românilor și nu le crește așa cum legea obligă", a subliniat Eugen Teodorovici, duminică, la o conferință de presă.

De asemenea, Eugen Teodorovici a afirmat că o asumare a răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstituțională. Fostul ministru al Finanțelor amintește de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit căreia a fost neconstituțională asumarea răspunderii Executivului pe Legea educației.

Eugen Orlando Teodorovici este un politician român, senator de Buzău și Tulcea din partea Partidului Social Democrat. A fost ministru al fondurilor europene și apoi al finanțelor publice în Guvernul Victor Ponta. A fost ministru al finanțelor publice în Guvernul Viorica Dăncilă.

Recomandari