Antena Căutare

Ultima zi de plata a impozitului la casa!

Astazi este ultima zi de plata a impozitului la casa, fara penalitati! Cei care au in proprietate mai multe cladiri vor plati mai multi bani, din cauza taxei de solidaritate, introdusa de Guvernul Boc in luna iulie. Astfel, impozitul pentru proprietate poate creste si de trei ori, in cazul in care cladirea este a treia detinuta, in afara celei de domiciliu.

Persoanele care au in proprietate mai multe cladiri trebuie sa plateasca noile taxe majorate pana la sfarsitul zilei. Cei care depasesc termenul vor plati penalitati.

Directiile de impozite si taxe locale din tara au transmis ca 30 septembrie este ultima zi de plata, desi Executivul a decis ca diferenta de bani sa poata fi platita pana la sfarsitul anului.

Potrivit taxei de solidaritate introdusa de Guvernul Boc, persoanele care detin mai multe cladiri platesc un impozit pe proprietate majorat cu 65% pentru prima locuinta in afara celei de domiciliu, 150% pentru a doua si 300% pentru a treia.

Impozitul se plateste si pentru cladirile inchiriate, date in administrare sau in folosinta firmelor. Nu platesc impozit majorat cei care au intrat in proprietatea cladirilor prin succesiune legala.

Taxa pe cladiri se plateste anual, in doua rate egale, pana la 31 martie si 30 septembrie inclusiv. Cei care platesc impozitul anticipat, pana la 31 martie, au parte de o reducere
de pana la 10%.

Suspiciuni de frauda cu bani de la BEI... Accizele se vor calcula la un curs de 4,2655 lei/euro in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x