Antena Căutare

Un miliard de lei pentru reabilitarea unor drumuri

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului(MDRT), condus de Elena Udrea, a lansat licitatia deschisa pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare pentru 39,534 kilometri de drum judetean si 705,578 kilometri de drum de interes local din judetele Prahova, Giurgiu si Ilfov, pentru perioada 2011-2013, potrivit unui comunicat al MDRT. Valoarea estimata pentru proiectarea si executia lucrarilor este de 821,53 milioane lei, fara TVA (peste un miliard de lei cu TVA). Astfel, Prahova va primi 302,6 milioane lei fara TVA, Giurgiu - 257,14 milioane lei fara TVA, Ilfov - 261,7 milioane lei fara TVA.



Pentru realizarea lucrarilor se vor respecta standardele de cost stabilite de MDRT pentru aceste categorii de investitii din fonduri publice, potrivit MDRT. Pentru realizarea investitiei nu sunt necesare exproprieri. Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut. Nu se accepta subcontractarea in integralitate a lucrarilor.

Durata contractului de achizitie publica include durata de trei ani prevazuta pentru proiectarea si executia lucrarilor solicitate si perioada de rambursare a creditului, de maximum sapte ani, dar nu mai tarziu de 2020. Durata de garantie a lucrarilor este de doi ani de la semnarea receptiei la terminarea lucrarilor. In vederea reducerii costurilor se accepta folosirea unor solutii alternative, fara a se afecta caracteristicile prevazute in normele tehnice.

Citeste si Jurnalul

FOTO: Intact Images

RCS-RDS, amendata pentru comportament incorect fata de consumatori... Ancheta: FMI, socat de facturile CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x