Antena Căutare

Un proprietar de mall care o spune "pe sleau": un centru comercial din Iasi, oficial la chirie zero

Managementul centrului comercial Hala Centrala din Iasi, cladire aflata in proprietatea omului de afaceri Danut Prisecariu, care in acest an a inaugurat mallul Uvertura Botosani, a inceput o campanie de comunicare prin care anuntat ca spatiile pot fi contractate fara chirie. "Lunile cu chirie zero" este o facilitate utilizata si de alti dezvoltatori, insa pana acum nimeni nu si-a mai facut marketing chiar prin acest "carlig" cu care incercau sa isi umple spatiile goale.

Acum, insa, centrul comercial Hala Centrala a luat taurul de coarne si a postat un mesh pe cladire prin care se anunta "chiria zero". Hala Centrala este un centrul comercial mai mic, cu o suprafata inchiriabila de circa 4.000 mp, dar amplasat central. Proiectul a fost renovat anul trecut si are circa 50% din spatii neinchiriate. Scopul campaniei care promoveaza "chiria zero" este de a atrage noi chiriasi in spatiu, iar publicul tinta este reprezentat de branduri locale si nationale. Managementul centrului comercial au in plan relansarea proiectului in toamna.

Citeste AICI continuarea articolului!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x