Antena Căutare

Unde găsești în București spații ieftine pentru birouri de închiriat

La orice pas, în Capitală, găsești clădiri de birouri sau partere de bloc în care își desfășoară activitatea diferite companii. Așa se face că spațiile de închiriat pentru birouri sunt la mare căutare în București, asta pentru că piața locurilor de muncă a cunoscut o adevărată extindere în ultimii ani.

La orice pas, în Capitală, găsești clădiri de birouri sau partere de bloc în care își desfășoară activitatea diferite companii. Așa se face că spațiile de închiriat pentru birouri sunt la mare căutare în București, asta pentru că piața locurilor de muncă a cunoscut o adevărată extindere în ultimii ani.

Orice întreprinzător a căutat un loc unde să aibă biroul sau punctul de desfacere. S-au creat spații de închiriat și clădiri întregi de birouri, atât în oraș, dar mai ales la periferii, astfel că unele zone, precum Pipera, au devenit mini-orașe in care companiile și angajații lor își desfășoară zilnic activitatea. Dacă ai nevoie de un birou, dar nu vrei să dai bani mulți pe chirie, te poți orienta spre parterele de bloc la de marile bulevarde.

Cele mai căutate zone cu spații de birouri în Capitală

Pipera este una dintre zonele de top în Capitală în ceea ce priveștii birourile multinaționalelor. Ceea ce numim „corporatiști” merg zilnic la birou în clădirile înalte, moderne, din sticlă. Principala problemă a zonei este dată de aglomerația și de infrastructura rutieră. Există o stație de metrou, ceea ce reprezintă un plus pentru angajați. Spațiile de birouri continuă să se extindă și în zone precum Băneasa sau Cotroceni, însă prețurile sunt pe măsură.

La extrema cealaltă, spații ieftine pentru birouri sunt în cartiere în care si prețurile la vânzări de apartamente sau garsoniere este mai mic. Berceni, Drumul Taberei sau Militari sunt doar câteva exemple.

Spații ieftine de închiriat în București

Zonele din Capitală cu cele mai mici prețuri la spații de închiriat sunt Berceni, Piața Sudului, dar si Drumul Taberei. În primul cartier, un perimetru ce se întinde pe 63 mp se închiriază cu 300 de euro. Spațiul este special amenajat și destinate activității de birou. Cartiere ieftine sunt și Ferentari și Rahova, însă oferta de spații de închiriat este ceva mai limitată.

Parterele de bloc din zone centrale, la mare căutare

Varianta parterelor de bloc este preferată de cei cu buget mic pentru închirierea unui spațiu de birou. Astfel, marile bulevarde sunt pline de spații comerciale sau de locuri amenajate pentru angajați. Și aici prețurile variază în funcție de zonă, astfel că în cele centrale, precum Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei sunt cele mai scumpe. Spații comerciale de închiriat mai ieftine se găsesc la Piața Muncii, Piața Iancului, Obor sau Ștefan cel Mare, toate cu guri de metrou. Și înspre Berceni și Piața Sudului există parteruri de bloc destinate închirierii pentru spații comerciale.

Și casele vechi, cu tavan înalt sunt închiriate și devin clădiri de birouri. Cele mai multe sunt în zone Eroilor și Cotroceni și în general sunt căutate de cei care au maximum 10 - 15 angajați.

Nordul Capitalei, zonă selectă pentru birouri

Zona de nord a Bucureștiului, cu parcul Herăstrău, șoseaua Nordului, Bulevardul Aviatorilor, ce duce spre zona Aviației sau bulevardul Kiseleff sunt considerate de top. Costurile de închiriere ajung la câteva mii de euro lunar. Un spațiu de birouri de 550 mp, de închiriat în, zona Nordului, costă 5.500 de euro, iar în zona Floreasca o construcție nouă, disponibilă de închiriat pentru regim de birouri, cu o suprafață de peste 600 mp costă lunar 8.750 euro.

Românii primesc de AZI bani mulți! Pensionarii sunt vizați!... A fost inaugurat proiectul mixt Iulius Town Timişoara, investiţie totală în valoare de 442 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x