Antena Căutare

Ungureanu incurajeaza IMM: "Marimea nu conteaza"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a anuntat ca Guvernul va reduce fiscalitatea "atunci cand se va putea" si le-a spus oamenilor de afaceri ca este interesat de activitatea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), subliniind ca "marimea nu conteaza".

"Britanicii au o vorba care, din pacate, este folosita in cele mai diferite contexte si pe multi in felul asta ii bucura: Marimea nu conteaza. Cred ca succesul dumneavoastra este dovada cea mai buna ca exista speranta de vioiciune in economia romaneasca si ca aceasta dinamica are nevoie de sprijin, Guvernul fiind chemat sa ofere aceasta incredere", a spus Ungureanu, in cadrumul Forumului IMM-urilor.

Premierul a adaugat ca 99,7% dintre intreprinderile romanesti sunt mici si mijlocii, generand doua treimi din totalul locurilor de munca si a asigurat ca intalnirile Guvernului cu marile companii nu scoate IMM-urile in afara interesului.

Foto: Intactimages

Oltchim, Romarm si Hidroelectrica, primele companii de stat cu management privat... Capcane pentru clientii bancilor: Maresc comisionul de retragere a banilor de la bancomat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x