Antena Căutare

UPDATE! Incep disponibilizarile la Nokia: De marti 200 de angajati nu mai vin la munca

Contractele a 200 de angajati de la doua firme subcontractoare ale Nokia nu vor mai fi prelungite, astfel ca acestia urmeaza sa ramana fara loc de munca.

UPDATE!
Este ultima zi de lucru pentru 200 de muncitori ai fabricii din Jucu. Oamenii au fost anuntati in weekend, nominal, ca de maine nu mai vin la munca.


„S-au primit preavize pentru ca sunt contracte carora li se termina valabilitatea, expira termenul pentru care au fost incheiate. Nu mai trebuia sa vina oamenii la lucru, dar ei mai raman pe statul de plata inca doua luni. Angajatii acestia externi, la care le expira contractele la sfarsitul lunii, mai raman inca in plata la angajatorul lor.

Ce s-a intamplat e conform planului. Cand s-au angajat, oamenii acestia au semnat pe doua luni, iar la sfarsitul celor doua luni erau doua variante: ori pleaca, ori li se mai prelungeste. Lor le expira contractul si li se mai da o sansa: doua salarii", a explicat, Valentin Ilcas, presedintele Nokia Metal, care este si presedintele CNS Cartel Alfa Cluj.

Citeste si Financiarul

Foto: Intact Images

O treime din economiile populatiei sunt depuse in bancile din Bucuresti... Grecia supune planul de salvare unui referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x