UPDATE! Incep disponibilizarile la Nokia: De marti 200 de angajati nu mai vin la munca

Contractele a 200 de angajati de la doua firme subcontractoare ale Nokia nu vor mai fi prelungite, astfel ca acestia urmeaza sa ramana fara loc de munca.

UPDATE!
Este ultima zi de lucru pentru 200 de muncitori ai fabricii din Jucu. Oamenii au fost anuntati in weekend, nominal, ca de maine nu mai vin la munca.


„S-au primit preavize pentru ca sunt contracte carora li se termina valabilitatea, expira termenul pentru care au fost incheiate. Nu mai trebuia sa vina oamenii la lucru, dar ei mai raman pe statul de plata inca doua luni. Angajatii acestia externi, la care le expira contractele la sfarsitul lunii, mai raman inca in plata la angajatorul lor.

Ce s-a intamplat e conform planului. Cand s-au angajat, oamenii acestia au semnat pe doua luni, iar la sfarsitul celor doua luni erau doua variante: ori pleaca, ori li se mai prelungeste. Lor le expira contractul si li se mai da o sansa: doua salarii", a explicat, Valentin Ilcas, presedintele Nokia Metal, care este si presedintele CNS Cartel Alfa Cluj.

Citeste si Financiarul

Foto: Intact Images

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri