Antena Căutare

Urmatoarea transa de la FMI, conditionata de modificarea OUG 50

In razboiul dintre clienti si banci par sa castige bancile. Negociatorul FMI, Jeffrey Franks conditioneaza primirea urmatoarei transe din imprumut de modificarea ordonantei 50. Asta dupa ce s-a aratat ingrijorat de faptul ca aceasta se aplica in cazul contractelor in derulare.


"Trebuie sa avem o ordonanta satisfacatoare, altfel nu vom putea continua. Nu este vorba numai de noi, ci si de Comisia Europeana (...) Da, este o conditionalitate", a raspuns Franks intrebat daca OUG 50/2010 este o conditie pentru eliberarea urmatoarei transe.

Franks a avut joi o intalnire cu presedintele Comisiei pentru Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, Viorel Sefan, pe tema Ordonantei 50/2010. La finalul intalnirii, Viorel Stefan a anuntat ca FMI ar putea conditiona acordarea urmatoarei transe din acordul stand-by de modificarea OUG 50/2010 pana la data de 15 decembrie, unul dintre amendamente vizand eliminarea referirilor la contractele in derulare.

Miting profitabil pentru patronii firmelor de transport si micii comercianti... Guvernul nu poate gestiona disputele din jurul OUG 50...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x