Antena Căutare

U.S. Air Force recomandă deblocarea unor plăţi de 924 de milioane de dolari destinate Boeing

U.S. Air Force a recomandat deblocarea unor plăţi în valoare de până la 924 de milioane de dolari destinate Boeing, care fuseseră reţinute din cauza unor deficienţe ale avionului de alimentare cu carburant în aer KC-46, potrivit unui document obţinut de Reuters şi a unei surse apropiate situaţiei.

Recomandarea, care a fost trimisă oficialilor din cadrul Air Force care se ocupă cu contractele, are rolul să susţină soliditatea financiară a furnizorilor Departamentului pentru Apărare şi va elibera fonduri pentru numeroşi contractori, nu doar pentru Boeing.

Situaţia financiară a Boeing a devenit tot mai dificilă întrucât problemele economice provocate de pandemia de coronavirus a condus la un blocaj pe principalele pieţe de finanţare şi a redus cererea pentru avioanele comerciale ale grupului.

Sursa : news.ro

Kaufland plătește 69 de milioane lei în avans cu trei luni taxele la bugetul de stat și bugetele locale... Mii de bănci americane ar putea să nu participe la un program federal de salvare a firmelor mici afectate de pandemia de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x