Antena Căutare

Uzina Ford din Craiova face angajari pe banda rulanta. 500 de posturi au fost puse la bataie

La Uzina Ford din Craiova se fac angajari pe banda rulanta. Odata cu intrarea in productie a noului model, B-Max, gigantul american a pus la bataie 500 de posturi. 2000 mii de oameni au depus deja actele si spera sa obtina un post. Intre timp, in cauza intarzierilor astronomice, compania a pierdut jumatate din ajutorul de la statul roman.

De dimineata, 300 de oameni asteptau sa-si depuna actele pentru un loc de munca la uzina din Craiova. Pentru multi dintre cei care au stat astazi la coada, unul dintre locurile scoase la concurs este ultima sansa de a iesi la liman.

Intr-o minune spera si oficialii companiei, care au pierdut deja o mare parte din finantarea pe care trebuia sa o primeasca de la statul roman. Intarzierile de aproape doi la lansarea noului model B Max au injumatatit banii.

Din cele 143 de milioane de euro in visteria uzinei de la Craiova vor mai intra doar 68 de milioane. La toate acestea se adaug 14 milioane de euro, penalizari din partea statului.

Comenzile pentru noul model Ford produs la Craiova au inceput pe 23 de martie, iar primele masini din seria de 60 de mii pe care compania spune ca le va produce anul acesta vor fi livrate incepand cu luna iulie.




foto: oradedolj.oradestiri.ro

Leonard Orban: "Vrem sa absorbim fonduri europene de minim sase miliarde de euro, in 2012"... Statul a vandut integral pachetul de 15% din actiunile Transelectrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x