Antena Căutare

Valentine's Day, bucuria retailer-ilor. Vezi ce incasari se asteapta in SUA!

Asociatia Nationala de Retail din Statele Unite a anuntat ca membri sai au estimat pentru "Ziua indragostitilor" (Valentine's Day) vanzari de peste 17,6 miliarde de dolari, din care 10,4 miliarde de dolari pe cadouri. In medie, fiecare american cheltuie 126 de dolari pe cadouri cu aceasta ocazie.

Potrivit unui studiu realizat de asociatia retailerilor, 59% dintre americanii care sarbatoresc Valentine's Day vor cheltui in medie 126 de dolari pe cadouri.

Asociatiei Americane a Vanzatorilor de Flori a declarat ca aproape 200 de milioane de trandafiri sunt produsi pentru ziua de 14 februarie, iar Hallmark a informat ca de Valentine's Day se trimit aproximativ 144 milioane de felicitari.

Cheltuielile pe bijuterii sunt estimate sa depaseasca 4 miliarde de dolari in SUA, 29% din barbati afirmand in cadrul unui sondaj ca intentioneaza sa ofere bijuterii cadou si sa cheltuiasca in medie 197 de dolari. Femeile care vor cumpara bijuterii vor cheltui in medie 119 dolari, informeaza Bloomberg.

Totodata, circa jumatate din americanii care sarbatotoresc Valentine's Day vor lua cina la un restaurant.

Iar producatorul de prezervative Durex a spus ca vanzarile cresc cu aproximativ 20%, echivalent cu circa 180.000 de prezervative, in perioada de doua saptamani din preajma Valentine's Day.

Octavian Lohan, adjunctul de la Transelectrica, propus pentru functia de director general... Leul ramane stabil. Vezi cursul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x