Vantu vinde Insomar lui Maricel Pacuraru pentru 1 mil. euro

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu (SOV) vinde compania de cercetare de piata Insomar, al carei control il detine, lui Maricel Pacuraru, un alt controversat om de afaceri al carui nume a fost legat de scandalul privatizarii Postei Romane.

Da, i-am facut o propunere domnului Vantu, pentru a prelua Insomar, pe care dansul o analizeaza. Dar sunt toate sansele sa fie de acord si sa mi-o vanda


Acesta a precizat ca oferta pe care i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vantu se situeaza in jurul a 1 milion de euro.

Intrebat de ce este interesat de o asemenea afacere, Pacuraru a declarat ca "pur si simplu, fiind om de afaceri, ma intereseaza orice fel de business".

Insomar a fost fondata de Vantu in 1993. Cei doi au mai avut relatii de afaceri si anterior, numele lui Pacuraru fiind vehiculat recent pentru preluarea managementului Realitatii in locul lui Sebastian Ghita.

Sursa: Financiarul

Foto: Intactimages

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri