Antena Căutare

Vara, anotimpul castigurilor pentru micii afaceristi de pe litoral

In timp ce turistii se relaxeaza, pe plaja, cei care vor sa faca bani de pe urma lor muncesc. Pentru micii afaceristi de pe litoral, vara e anotimpul castigurilor.

Sezlongurile si umbrelele se dau ca painea calda in zilele toride. Preturile pornesc de la 15 - 20 de lei, iar pentru a-i atrage pe clienti, patronii fac si mici oferte. Spre exemplu, la un sezlong inchiriat pentru o zi, clientul primeste umbrela, gratuit.

Pentru cei care au inchiriat mai multe sectoare de plaja, afacerea merge bine, insa nu se lauda cu profituri record. Angajatii spun, totusi, ca reusesc sa castige destul de bine din bacsisuri, insa abia de pe 20 iunie va incepe adevaratul sezon, cand sute de mii de turisti sunt asteptati pe litoral.

Desi s-ar crede ca banii alocati pentru concediu sunt din ce in ce mai putin, distractia de lux este in continuare pe val. De aceea, proprietarii au investit in cluburile pe care le detin, pentru a-i atrage pe tinerii dornici de distractie.

FOTO: Intact Images

Termoelectrica va disponibiliza 500 de angajati... Alegerile din Grecia influenteaza economia lumii: A crescut pretul barilului de petrol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x