Antena Căutare

Veste excelentă de ultimă oră! Se măresc salariile și pensiile. Toți românii sunt vizați!

Vești excelente pentru toți românii! În urma adoptării proiectului de lege al bugetului de stat pentru 2019 de către plenul Parlamentului, noua lege prevede majorări substanțiale ale pensiilor, alocațiilor și salariilor.

Vești uriașă pentru toți românii! În urma adoptării proiectului de lege al bugetului de stat pentru 2019 de către plenul Parlamentului, noua lege prevede majorări substanțiale ale pensiilor, alocațiilor și salariilor. De când se va face plata pensiilor și salariilor mărite

Chiar dacă creşterile preconizate sunt incluse în noua lege a bugetului votată de Parlament, mai trebuie făcut un pas. Și asta pentru că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să promulge Bugetul adoptat de Senat şi Camera Deputaţilor. După ce Klaus Iohannis îşi va da acordul, toţi românii vor avea numai de câştigat.

În primul rând, se vor mări alocaţiile. Copiii sub doi ani vor primii alocaţii de 300 de lei, iar copiii de peste doi ani vor primi alocaţii de 150 de le, potrivit Antena 3.

Proiectul de buget prevede și o creștere pentru salariații din România! De asemenea se va stabili salariul mediu în România, care va depăși probabil 5.100 de lei brut.

Începând cu luna Martie, pensionarii vor primi ai mulți bani, ei beneficiind de recalcularea pensiilor din urmă. De la 1 septembrie, punctul de pensie va crește cu 15%.

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat sâmbătă seara că va avea loc recalcularea pensiilor: ,,Se aşteaptă recalcularea celor câteva milioane de pensii, după ce legea va fi adoptată. Pe de cealaltă parte, sunt recalculările pe grupele de muncă, acum, în acest moment au intrat deja dosarele în recalculare, mă refer la grupele de muncă… În acest moment am implementat softul 100%. Am făcut şi o parte din simulări. Am trecut la ultima etapă a simulărilor pe toată ţara, am avut judeţe pilot, am extins la naţional. Cât de curând trecem în oficial. Asigur pensionarii că în câteva săptâmâni vom începe să emitem decizii. Sper, la final de martie pentru a nu crea aşteptări foarte mari. Mai bine să fie mai devreme decât să spunem un termen pe care să nu îl putem respecta, dar clar sunt mulţumit, softul este implementat şi activitatea continuă”.

ANAF dă bani înapoi românilor! Ce trebuie să faci... Loteria bonurilor fiscale 2019. Care sunt bonurile câștigătoare și când are loc următoarea extragere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x