Antena Căutare

Veste excelentă pentru milioanele de români plecați la muncă în străinătate! Își vor putea plăti taxele, cu cardul, și din afara țării

Românii din diaspora care au proprietăți în țară vor putea ă plătească taxele și impozitele locale online cu carduri emise de bănci din afara României. Acest lucru se va întâmpla în cel mult o lună, a pormit  ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan.

Veste excelentă pentru milioanele de români plecați la muncă în străinătate! Își vor putea plăti taxele, cu cardul, și din afara țării
| www.nationalisti.ro

Românii din diaspora care au proprietăți în țară vor putea să plătească taxele și impozitele locale online, cu carduri emise de bănci din afara României. Acest lucru se va întâmpla în cel mult o lună.

Anunțul îi aparține Ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan, care a declarat că era nevoie de o astfel de facilitate pentru a evita situații “mari consumatoare de timp și bani”.

“Înainte să fiu ministru, în cadrul unor întâlniri cu români din diaspora, aceștia au cerut ca plata taxelor și impozitelor să fie posibilă și cu carduri emise de bănci din afara României. În cel mult o lună, românii plecați la muncă în afara țării vor putea achita aceste obligații cu carduri de la bănci străine”, a spus Bostan, potrivit Profit.ro.

Până acum, românii plecați la muncă în strainătate erau nevoiți să trimită bani în țară și nu puteau folosi altă metodă decât cea a cardului emis în România.

“Cum se desfășoară lucrurile în prezent? Românii plecați la muncă trimit banii printr-un serviciu specializat, părinții ridică banii și plătesc un comision, apoi se deplasează la sediul primăriei, deci altă cheltuială de bani, și acolo achită taxele și impozitele locale. Vrem să eliminăm povestea asta în termen de cel mult o lună”, a mai spus Bostan.

Arabesque se extinde. În ce a investit retailerul românesc zece milioane de euro... Toți românii primesc bani de la stat! Cererile se depun până la data de 10 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x