Antena Căutare

Vestea momentului pentru români, dată de ANAF! Anunț de maximă importanță pentru toți

Vestea momentului pentru români vine chiar din partea lui Florin Cîțu, ministrul de Finanțe! Ce schimbare uriașă se pregătește în privința ANAF?

Vestea momentului pentru români, dată de ANAF! Anunț de maximă importanță pentru toți Galerie
Ce schimbare anunță Florin Cîțu, ministrul Finanțelor

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat recent o amplă reformă a sistemului Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Mai exact, Cîțu arată că întreg sistemul va intra în epoca digitalizării, iar oamenii vor putea plăti taxele prin intermediul dispozitivelor mobile.

Întregul sistem ANAF va fi schimbat, iar aplicațiile vor fi adaptate în așa fel încât să funcționeze pe telefoane și tablete.

De asemenea, la nivelul ANAF se va trece la o modernizare a arhivei electronice, iar apoi se vor interconecta serverele Ministerului de Finanțe cu cele ale altor instituții.

Vestea momentului pentru români, dată de ANAF! Anunț de maximă importanță pentru toți

Ce schimbare anunță Florin Cîțu, ministrul Finanțelor

Ce schimbare anunță Florin Cîțu, ministrul Finanțelor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a lansat joi proiectul "Consolidarea capacităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală de a susţine iniţiativele de modernizare", au anunțat cei de la Agerpres.

Obiectivul proiectului naţional este de consolidare a capacităţii ANAF şi de a susţine iniţiativele de modernizare, prin introducerea de servicii publice electronice ce optimizează procesele decizionale orientate către mediul de afaceri, inclusiv prin implementarea unui fişier standard internaţional de control pentru operatorii economici (SAF-T), mai arată cei de la bugetul.ro.

Folosești des cardul de credit? Atunci, află că ești pus în pericolul de a rămâne falit! Iată la ce trebuie să fii atent... Veste uriașă pentru acești angajați! Cine primește mai mulți bani la salariu, din ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x