Antena Căutare

Vești excelente pentru șoferi! Prețul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru! Unde găsești cele mai ieftine benzinării din țară!

Vești excelente pentru șoferi! Prețul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru! Unde găsești cele mai ieftine benzinării din țară!

După ieftinirea masivă a petrolului, a urmat scăderea cotațiilor la produsele petroliere, iar în final, spre marea bucurie a tuturor șoferilor, s-a ajuns la scăderea considerabilă a prețului la benzină!

Astfel, în cele mai ieftine stații ale benzinăriilor Petrom, prețul benzinei este sub 5 lei/litru.

Dacă locuiești în Târgoviște sau ai drum pe acolo, trebuie să știi că îți poți alimenta mașina de la stația Petrom de pe Soșeaua Găiești cu 4,96 lei pe litru. Tot în Târgoviște, la Pucuiasa poți găsi benzina la un preț de 4,99 lei pe litru.
În Călărași, un șofer își poate alimenta mașina cu benzina la 4,97/litru.

În Bucurețti, în cea mai ieftină benzinărie Petrom, prețul nu a scăzut sub 5 lei, dar pentru o mică diferență de 3 bani, îți poți alimenta mașina cu 5,03/l la stația de pe Șoseaua Alexandriei.
Ieftinirile sau scumpirile prețului benzinei de la popmpă sunt datorate de creșterea sau scăderea cotațiilor la produsele petroliere, cotații care sunt luate în calcul de marile companii petroliere pentru stabilirea prețului final.
Sursă:economica.net

BNR Curs valutar 6 decembrie. Cât se majorează euro și dolarul... Preţul benzinei a coborât sub pragul de 5 lei pe litru. Stațiile peco unde găsești cei mai ieftini carburanți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x