Căutare Live

Vești excelente! Se dau bani de la stat și nu, chiar nu e o exagerare! Ce trebuie să faci pentru a primi banii în primele luni ale anului!

Plata fondurilor pentru fermieri a fost reluată din această săptămână, suma totală fiind mai mare de 40 de milioane de euro.

Ești fermier, lucrezi în agricultură?! O veste excelentă pentru tine! Plata fondurilor pentru fermieri a fost reluată din această săptămână, suma totală fiind mai mare de 40 de milioane de euro.

Iarna nu-i nici pe departe pe terminate! Profită! Ajutoare noi de la stat: se dau bani de la primărie în fiecare lună! Vezi dacă te încadrezi

Plata regulară aferentă Campaniei începute anul trecut s-a reluat de luni, fiind autorizaţi la plată 16.148 fermieri cu suma totală de 43,6 milioane euro, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) s-au plătit 41,1 milioane euro, iar diferenţa de 2,5 milioane euro din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi cofinanţare de la bugetul naţional.

"Plăţile finanţate din FEGA se efectuează la cursul de schimb de valutar stabilit de Banca Centrală Europeană de 4,5993 lei pentru un euro, iar plăţile finanţate din FEADR la cursul de schimb valutar de 4,5390 lei pentru un euro. Reamintim că, în conformitate cu art.75, alin. 1 din Regulamentul (UE) nr. 1306/ 2013 al Parlamentului European şi al Consiliului din 17 decembrie 2013 privind finanţarea, gestionarea şi monitorizarea politicii agricole comune şi de abrogare a Regulamentelor (CEE) nr. 352/78, (CE) nr. 165/94, (CE) nr. 2799/98, (CE) nr. 814/2000, (CE) nr. 1290 /2005 şi (CE) nr. 485/2008 ale Consiliului, plăţile din cadrul schemelor de sprijin se fac în perioada 1 decembrie - 30 iunie a anului calendaristic următor", se precizează în comunicatul APIA remis AGERPRES.

Începând cu data de 16 octombrie şi până în prezent, APIA a autorizat la plată suma totală de 1,438 miliarde euro, reprezentând avans şi plată regulară, scrie Agerpres.

Unde găsești magazinele ANAF în București și în țară! Vei cumpăra haine, cosmetice, electrocasnice, mobilă la preţuri de... România, în pragul COLAPSULUI. Sute de mii de oameni sunt în pericol în perioada următoare!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri