Antena Căutare

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa puna pe butuci Oltchim

Premierul Victor Ponta a apreciat ca actiunea lui Dan Diaconescu de a contesta in justitie procedura de privatizare a Oltchim "ar putea pune pe butuci" combinatul si si-a exprimat speranta ca licitatia sa se desfasoare intr-un mod serios.

"Oltchim este cel mai dificil lucru al acestui moment. Sper ca procedura sa se desfasoare la modul serios, pentru ca daca unul dintre cei care participa vine si liciteaza oricat de mult, desi evident ca nu va putea avea acei bani in termenul stabilit, probabil ca asta reprezinta doar o amanare a procedurii normale", a declarat Victor Ponta, informeaza Agerpres. "Daca luni, cand este termen, se suspenda procedura de privatizare - in afara de faptul ca avem o mare problema, pe 27 este boardul FMI - dar, practic, Oltchimul va muri", a adaugat Ponta.

Intrebat daca cei trei investitori interesati de Oltchim sunt interesati si de Arpechim, Ponta a spus ca presedintele OMV Petrom, care detine combinatul, a semnat un acord prin care se obliga sa vanda Arpechim investitorului de la Oltchim.

Pretul real al benzinei: 3 lei/litru. Restul sunt taxe si accize... Director UPC business: "Trebuie sa fii obraznic ca sa ai vanzatori buni"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x