Antena Căutare

VIDEO! A inceput febra cumparaturilor pentru Pasti

Fie ca este vorba despre electocasnice, mobila sau haine, romanii se innoiesc. Pentru cei care nu au bani pe masura cheltuielilor, bancherii vin cu solutii: cumparaturi in rate cu dobanda zero, dar si cu capcane, pentru cei neatenti.

Si pentru ca in cele mai multe cazuri banii nu ajung pentru toate cadourile, cardul de credit poate fi o solutie mai ales ca se poarta dobanda zero. Pentru a beneficia de acesta oferta, clientul trebuie sa aiba un card de cumparaturi emis de una dintre bancile partenere ale magazinului. Se poate cumpara astfel de la imbracaminte pana la mobila sau electrocasnice.

Un televizor, de exemplu, care costa 3.500 de lei, poate fi achitat in 24 de rate. Adica, aproape 150 de lei pe luna. Cei care nu platesc la timp trebui sa stie insa ca nu vor fi mai fi scutiti de dobanda si vor plati pana la 70 de lei pe luna in plus.

Salariul mediu net a crescut cu 5 lei in februarie- 1472 de lei... Ungureanu, despre Cupru Min: "A fost scoasa la vanzare o companie complet neprofitabila"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x