Antena Căutare

VIDEO! Autostrada Arad-Timisoara, inaugurata de Boc si Boagiu

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inaugurat sambata autostrada Arad-Timisoara, care are 32 de kilometri. Boc si Boagiu au testat drumul cu un autoturism Dacia Duster.

Premierul a spus ca are noroc ca in Romania se mai inaugureaza si autostrazi, deoarece astfel are si el ocazia sa mai conduca.

Noroc ca mai inauguram autostrazi in Romania, ca mai am si eu ocazia sa conduc, ca altfel...", a comentat Boc.

Premierul s-a urcat la volanul unui Dacia Duster, pe bordul caruia a pus un pahar cu apa, iar pe locul din dreapta s-a asezat ministrul Anca Boagiu. Cei doi au plecat catre Arad pentru a testa calitatea lucrarilor.

Boc a tinut sa multumeasca ministrului Transporturilor, dupa ce au ajuns la Arad.

Practic, punem in circulatie tronsonul de autostrada Arad-Timisoara. De astazi, inca 32 de kilometri de autostrada intra in circulatie in Romania. Asta inseamna pentru noi, cei care de trei ani conducem destinele Guvernele Romaniei, sa avem 122 kilometri de autostrada pe care se circula in Romania. O felicit in primul rand pe doamna ministru pentru ca din nou a dat dovada de pragmatism si s-a tinut de cuvant", a declarat Boc.

Lucrarile la autostrada Timisoara - Arad au inceput in vara lui 2009. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, afirma la acel moment ca aceasta ar trebui sa fie data in folosinta la sfarsitul anului 2011.

Autostrada Arad-Timisoara are o lungime de 32 de kilometri si face parte din coridul IV Pan-european. Valoarea lucrarilor este de circa 482 de milioane de lei, sau 135 milioane de euro.

Foto: Fin.ro

Parlamentul Romaniei interzice exportul de gaze. Petrom, lovit puternic... FMI si UE au intrerupt negocierile cu Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x