Antena Căutare

VIDEO! Delegatia FMI a fortat bariera de la Ministerul de Finante

Reprezentantii FMI in Romania au intampinat neplaceri la Ministerul de Finante, unde o bariera buclucasa le-a dat peste cap programul.

Vizita de evaluare a institutiilor financiare internationale a inceput cu stangul! La prima intalnire de ieri, reprezentantii Bancii Mondiale, ai Comisiei Europene si echipa tehnica a Fondului Monetar International au ramas blocati la Ministerul de Finante din cauza unei bariere.

Dupa intrevederi de doua ore, reprezentantii FMI nu au mai reusit sa plece de la Ministerul de Finante si asta din cauza barierei care ramasese blocata.

S-a incercat chiar fortarea barierei, insa problema nu a putut fi rezolvata. Cu toate astea, reprezentantii FMI au stiut sa faca haz de necaz si sa se bucure de ineditul situatiei, facand chiar glume pe seama barierei si dezvaluind ca este prima oara cand li se intampla asa ceva.

Foto: Intactimages.ro

Sefa Petrom, catre investitorii romani: Chiar nu va intereseaza ce facem noi la Petrom?... Finantele vor plati dobanzi si comisioane de 1,56 miliarde de euro pentru primul acord stand-by de imprumut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x