Antena Căutare

VIDEO! Elena Udrea isi lanseaza “frunza” pe posturile TV straine

Ministerul Turismului lanseaza brandul de tara al Romaniei, “frunza”, pe posturile TV straine. Deocamdata, nu se stie unde vor fi difuzate clipurile publicitare cu Romania si nici macar nu sunt gata. Ministerul abia a lansat licitatiile pentru producerea acestora, dar si pentru difuzare.



Este putin, spun specialistii si nu vom avea rezultatele pe care le dorim. Pachetul cerut de Minister prevede difuzarea timp de un an a unor spoturi de 30 si 20 de secunde pe mai multe intervale orare. Castiga televiziunea care are cea mai buna audienta si cere cel mai putin pentru difuzare.

In 2009, Romania a platit un milion si jumatate de euro pentru difuzarea, timp de cinci luni, a clipurilor "Land of Choice" pe CNN si EuroSport.

Pentru realizarea noilor clipuri, Ministerul mai plateste 43.000 de lei. Trebuie filmate 6 clipuri care sa promoveze circuitele culturale, turismul de aventura, balnear si vacantele scurte in marile orase.

Dracula, din vechile clipuri, nu mai poate fi folosit in cele noi. Nu mai convinge turistii sa vina la noi si nici autoritatile nu mai exploateaza tema, dupa ce s-au cheltuit un milion si jumatate de euro pentru aceste clipuri, care nu au fost difuzate niciodata.

FOTO: Intact Images

FMI a cerut Guvernului sa scoata la vanzare un pachet de actiuni detinute la Tarom... Grila notarilor 2011: Cifre surprinzatoare in cazul locuintelor din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x