Antena Căutare

VIDEO! Las Vegas, in pragul falimentului. "Orasul luminilor" de odinioara este lider de somaj in SUA

Capitala mondiala a jocurilor de noroc a pierdut pariul cu criza. Orasul american Las Vegas a ajuns in pragul falimentului. Cu o industrie a mega-cazinourilor intrata in impas, "orasul luminilor" a devenit lider la somaj in Statele Unite. Tot aici sunt si cele mai multe falimente: 30.000 de afaceri au fost ingropate.


Pana nu demult, erau mandri ca locuiau in Las Vegas. Acum le e rusine. Sunt 300.000 de someri.

Si marile afaceri ale orasului se clatina sub loviturile crizei. Luxul, stralucirea, zambetele angajatilor din cazinouri si hoteluri de numar maximum de stele mascheaza falimentul. Costurile uriase sunt tot mai greu de acoperit sau poate chiar imposibil. Clientii sunt tot mai putini.

Si totusi, in Las Vegas mai e speranta. Daca acum au pierdut pariul cu criza, multi sunt convinsi ca norocul se va intoarce, ca-ntr-un joc de ruleta.

Compania care va exploata aurul de la Rosia Montana a castigat peste 300 de milioane de dolari, gratie presedintelui Bas... VIDEO! SUA dau in judecata 17 banci pentru criza financiara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x