Antena Căutare

VIDEO! Oamenii de afaceri din Iasi isi vand avioanele pe timp de criza

Oamenii de afaceri din Iasi au inceput sa-si vanda avioanele pe timp de criza, din cauza costurilor mari de intretinere.

500.000 de dolari a dat Irina Schrotter pe un avion Cirrus SR 22 cu 4 locuri. Cu cativa ani in urma, suma nu i s-a parut mare.

Nici costurile de intretinere nu i s-au parut prea mari. La numai 100 de ore de zbor, pretul reviziei ajunge si pana la 1.500 de euro. Iar combustibilul pentru fiecare ora de zbor costa 80 de euro.

Nu e singurul om de afaceri din Iasi care a recurs la aceasta solutie. Danut Prisecariu, patron de magazine, hoteluri si televiziune locala a fost, din 2007 pana in 2009, proprietarul unui Cessna, comandat din Statele Unite, cu 367.000 de dolari.

Criza economica l-a lovit insa destul de tare si nu si-a mai permis sa plateasca nici macar gararea avionului, daramite zborul si reviziile. Si el a renuntat la aeronava.

In prezent, doar omul de afaceri Maricel Popa mai are doua aparate garate la Aeroportul din Iasi.



Foto: airliners.net

Leul isi continua ascensiunea, in raport cu euro si dolarul. Vezi cursul BNR... CISEROM, desemnat Cel Mai Promitator Brand Romanesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x