Antena Căutare

Vienna Insurance Group îşi extinde activitatea în Europa de Nord şi se concentrează pe clienţi corporate în patru pieţe

Vienna Insurance Group (VIG), grup austriac din care fac parte şi Asirom şi Omniasig, a anunţat, joi, că îşi lansează operaţiunile în Suedia, Norvegia, Danemarca şi Finlanda şi se va concentra pe clienţii corporate din aceste pieţe.

Vienna Insurance Group (VIG), grup austriac din care fac parte şi Asirom şi Omniasig, a anunţat, joi, că îşi lansează operaţiunile în Suedia, Norvegia, Danemarca şi Finlanda şi se va concentra pe clienţii corporate din aceste pieţe.

Subscriitori ai VIG, organizaţi într-o echipă locală, vor oferi soluţii de asigurare clienţilor corporate prin intermediul brokerilor şi sunt planificate deschideri de birouri la Stockholm, Copenhaga şi Oslo. Clienţii finlandezi vor fi deserviţi în baza reglementărilor europene privind libera circulaţie a serviciilor, potrivit companiei.

Cu o cotă de piaţă de aproape 40%, VIG este lider pe segmentul asigurărilor corporate din Austria, precum şi unul dintre cei mai mari asigurători corporate din Europa Centrală şi de Est. Grupul îşi deserveşte clienţii din Austria şi din celelalte pieţe printr-o reţea extinsă de parteneri din 70 de ţări la nivel global.

”Folosim experienţa noastră îndelungată şi expertiza dezvoltată pe acest segment pentru a oferi sprijin la faţa locului, prin intermediul birourilor locale, partenerilor noştri de business din Europa de Nord. În acelaşi timp, folosim oportunitatea de a ne intensifica activitatea pe o linie de business atractivă, în pieţe profitabile”, a explicat Elisabeth Stadler, CEO VIG.

Gama de produse este axată pe linia clasică de asigurări de proprietăţi şi bunuri industriale.

”Pentru Vienna Insurance Group, extinderea operaţiunilor în Europa de Nord înseamnă utilizarea ţintită a oportunităţilor de business specifice din aceste pieţe. Totuşi, rămânem consecvenţi strategiei noastre de a ne concentra pe regiunea Europei Centrale şi de Est, care a implicat creştere organică, dar şi achiziţia unor asigurători existenţi sau înfiinţarea de companii noi”, a comentat Elisabeth Stadler.

Odată cu dezvoltarea activităţii în Europa de Nord, VIG va crea o punte geografică între această zonă şi Ţările Baltice, în contextul în care companii scandinave şi finlandeze, în special, operează în Ţările Baltice, unde VIG este lider de piaţă.

Sursa : news.ro

Amazon va fi nevoită să mărească preţurile în SUA cu până la 2,6%, pentru a compensa impactul tarifelor aplicate de Trum... Fostul ambasador al SUA în România Mark Gitenstein a primit un nou mandat în Comitetul Reprezentanţilor Acţionarilor Fon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x